Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virsli kukoricakabátban recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg kukoricadara
10 dkg liszt
1 tk. cukor
0, 5 tk sütőpor
1 tojás
2, 5 dl tej
só, bors, paprika, fokhagyma, chili
1 kg virsli

a sütéshez liszt, olaj és hurkapálca

Elkészítés:
A hozzávalókból keverjünk tésztát, amolyan sűrű palacsintatészta állagúra. A társaság ismeretében fűszerezzük enyhén vagy csípősen a bundának való tésztát. A virsliket tűzzük fel a hurkapálcákra és annál fogva forgassuk meg lisztben. Ha ezt kihagyjuk, ne csodálkozzunk, ha a tészta lefolyik a virsliről, nem tapad meg a felületén. Töltsük a tésztát magas pohárba és mártsuk meg benne a virsliket. A tészta sűrűségétől függő vastagságú bunda ragad a virslire. Az így felöltöztetett virsliket azonnal dobjuk forró olajba és süssük meg szép pirosra. Két percre szedjük papírtörlőre, amíg a fölös olaj lecsöpög róla. Mustárt és kechupot kínáljunk mellé.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis partifalatkák » Virslis kifli olajban » Virslitokány » Lecsós-virslis "tokány"
» Virslivel töltött csirke » Virslis tekercsek » Virsli roston, burgonyával » Virslis tekercs
» Tésztába csavart virsli » Virslis buci » Majonézes virslisaláta » Gombás virslisaláta
» Zöldséges virsli wokban » Virslis rakottas » Virslicsoda » Szezámmagos virslis kifli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.