Tutireceptek.hu fejléc

Virslis savanyú káposzta (Update 1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 kis fej hagyma
1/2 kg savanyú káposzta
fejenként 1 pár virsli
1 kiskanál piros paprika

olívaolaj
1 pohár zsírszegény tejföl

Elkészítés:
Kevés olíva olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Rátesszük a savanyú káposztát és időnként megkeverve fedő alatt megpároljuk. Szükség szerint egy kis vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. Ízlés szerint sózzuk, de vigyázzunk, mert a savanyú káposzta is sós. Közben egy kisebb lábosban megdinszteljük a másik, még kisebb hagymát. Rákarikázzuk a virslit és piros paprikát hintünk rá.(Mintha pörköltet csinálnánk.) Kevés vízzel felengedjük és csak pár percig főzzük. A káposztát sem kell egészen puhára főzni, úgy jó, ha kicsit ress marad. Végül a virslit a káposztához keverjük, a tejfölt is, és kész.Finom és laktató étel.

Tanácsok:
Ez kb 3-4 személyre elég.


A receptet beküldte: vaczila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Update 1 Párolt alma » Fokhagymás tarja Update1 » Update1 krémes süti » Kunsági káposztaleves
» Linzer (update 2) » Túrógombóc (update1) » Savanyú csirkezúza » Klasszikus rakott káposzta
» Káposztával töltött zsemle » Székelykáposzta diétásan » Húsos káposztás palacsinta » Virslis krumplisaláta
» Édes - savanyú sertéssült » Kelkáposztafasírt » Update somlói galuska » Savanyú aprólékleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.