Tutireceptek.hu fejléc

Virslitokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40dkg sertéshús
1 fej vöröshagyma
1 kanál sűrített paradicsom
1 gerezd fokhagyma
1dl fehér bor
10dkg konzervborsó
20dkg virsli

bors

köretnek párolt rizs

Elkészítés:
A sertéshúst fél cm vastag,2-3cm hosszú csíkokra vágjuk.A finomra vágott hagymát hevített zsírban aranysárgára pirítunk,majd belekeverjük a sűrítettparadicsomot,és az elkapart fokhagymát.Sóval,borssal ízesítjük,és a borral felengedjük.Rövid forralás után után hozzáadjuk a felaprított húst,kevés vizet öntve hozzá készre pároljuk a húst.Fedő alatt lassú tűzön.Közben az elpárolgott levet pótoljuk.Mielőtt a hús teljesen kész,hozzáadjuk a (zsírban átforgatott)karikára vágott virslit és a konzervborsót levével együtt.utána ízesítjük,forrón tálaljuk,párolt rizs körettel.


A receptet beküldte: erika691230


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésmáj gombával » Illatos omlós csirkemell » Kelkáposztás kolbász » Gombás párizsi
» Húsgombóc paradicsommártásban » Pulykatorta » Zöldséges sajtos csirkecomb » Gombas szelet egyszeruen
» Bakonyi rőzse » Hagymás aprópecsenye » Rizses csirke » Csórós csirke, gazdagon
» Sertés láb és fül pörkölt. » Vörösboros csirkeragu » Almás csirkemáj » Csirkesaslik zöldségbundában


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.