Tutireceptek.hu fejléc

Vitaminsaláta friss fogyasztásra recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kisebb fej fejes káposzta,, 1 -2 db. zöld és piros színű paprika (kicsumázva), 2 db. közepes nagyságú alma, 1 db. fehér retek, 2 db.uborka, só. A felöntőléhez: kristálycukor, ételecet, só, olíva olaj (étolaj).

Elkészítés:
A káposztát és az uborkát tisztítás után nagyon vékonyra vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk pár percig. Az almát és a retket lereszeljük. Elkészítjük a felöntőlevet ízlésünk szerint. A hozzávalókat összekeverjük, felöntjük a salátalével és hűtőben fél órán keresztül tároljuk.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vitaminsaláta virslivel » Frissítő koktél » Fügetorta friss fügéből » Legfinomabb friss saláta
» Bodzás frissítő » Friss reggeli muffin » Friss nyári saláta » Tökmagos vitaminsaláta
» Frissítő paradicsomkoktél » Tárkonyos vitaminsaláta » Sajtos vitaminsaláta » Vitaminsaláta túróval
» Vitaminsaláta gazdagon » Friss zöldséges spagetti » Friss gombaleves » Vitaminsaláta egyszerűen.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.