Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vödrös savanyúságom recept

Kategória:


Hozzávalók:
4 l víz
1 l 10%-os ecet
60 dkg cukor
12 dkg só
4 mokkáskanál borkénpor
4 mokkáskanál Na-benzoát
Fekete bors,mustármag,torma,kapor,meggyfa levél, babérlevél ízlés szerint.

Elkészítés:
Hidegen elkeverem a vizet,cukrot és az ecetet. Megvárom amíg teljesen feloldódnak a hozzávalók és utána adom hozzá a Na-benzoátot és a borkénport.
A fűszereket a savanyítandó zöldfélékre szórom. Ezzel a lével bármit savanyíthatok.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vödrös savanyúság » Kovászos savanyú káposzta » Olajban eltett fokhagyma » Gomba hagymásan eltéve
» Kannás savanyú télire » Karfiol savanyítva » Vizesuborka télire » Mézes uborka
» Savanyúság télire » Svéd uborka » Gyors, ropogós uborka. » Ecetes szilva
» Hordós savanyúság » Ecetes uborka » Savanyúság hidegen! » Uborka, paprika télire


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.