Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vörös kalóz recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 cl fehér rum
1 cl narancslikőr
2 cl meggy gyümölcsital
száraz pezsgő
fél narancsszelet
cseresznye

Elkészítés:
Fogunk egy jéggel félig teli keverőpoharat, beletöltjük a rumot, a likőrt, a meggyitalt, és az összeset összekeverjük. Ezt átszűrjük egy pohárba, majd feltöltjük a pezsgővel. Végül a gyümölcsökkel díszítjük az italt.


A receptet beküldte: hpkati

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros gombapörkölt » Vörösboros csülökgulyás » Vöröslencse fasírt » Tengeri hal vöröslencsével
» Vörösboros szilva » Vöröshagyma töltve » Párolt vörös káposzta » Vörösboros szarvaspörkölt
» Vörösboros szőlőleves » Vörösboros csülökpörkölt » Meggyleves vörösboros » Vörösboros puncs 2
» Vörösboros sonkakocsonya » Málna vörösborban » Dinsztelt vörös káposzta » Vörösboros bodzabogyó íz


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.