Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vörös káposzta almával recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg vöröskáposzta
fél kg alma
cukor
vöröshagyma
olaj só
köménymag
citromlé

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megdínsztelem, hozzá adom a káposztát, amit előzőleg besóztam és kicsavartam, citromot csavarok rá, hozzáadom a reszelt almát és puhára párolom. Köménymaggal fűszerezem.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú káposzta lencsével » Káposztagulyás » Tökmagos káposztasaláta » Almával töltött camembert
» Dinsztelt vörös káposzta » Vörös bársony » Lengyeles kelkáposzta » Káposztás kacsa
» Szabolcsi töltött káposzta » Káposztás pacal » Káposztás halleves » Káposztás juhtúrós nokedli
» Gyümölcsös párolt káposzta » Vörösboros zselé » Káposztás csirke » Vörösboros máj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.