Tutireceptek.hu fejléc

Vörös káposzta almával recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg vöröskáposzta
fél kg alma
cukor
vöröshagyma
olaj só
köménymag
citromlé

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megdínsztelem, hozzá adom a káposztát, amit előzőleg besóztam és kicsavartam, citromot csavarok rá, hozzáadom a reszelt almát és puhára párolom. Köménymaggal fűszerezem.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztával rakott párizsi » Péter töltött káposztája » Káposzta-sárgarépa saláta » Párolt káposzta gombával
» Rakott hal káposztával » Tojásos káposztaleves » Savanyúkáposzta leves » Füstölt húsos káposzta
» Káposztás halleves » Sütőtök körtével, almával » Vörösáfonyás keksz » Erdélyi rakott káposzta
» Dunántúli vörösboros karaj » Kelkáposzta leves fetával » Káposztás csiga » Savanyúkáposzta leves 2.


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.