Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Vörös káposzta almával recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg vöröskáposzta
fél kg alma
cukor
vöröshagyma
olaj só
köménymag
citromlé

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megdínsztelem, hozzá adom a káposztát, amit előzőleg besóztam és kicsavartam, citromot csavarok rá, hozzáadom a reszelt almát és puhára párolom. Köménymaggal fűszerezem.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vöröshagyma töltve » Diétás székelykáposzta » Rakott savanyúkáposzta » Köcsögös káposzta
» Gombás csirkemáj almával » Káposztás sztrapacska » Káposztás böllértokány » Káposztás paszuly II
» Savanyú káposzta párolva » Káposztás kocka, cvekedli » Toroskáposzta egyszerűen » Vörös káposztasaláta
» Káposztagombóc » Vörös Johanna » Dinsztelt savanyú káposzta » Vörösboros csirke


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.