Tutireceptek.hu fejléc

Vörös káposzta almával recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 kg vöröskáposzta
fél kg alma
cukor
vöröshagyma
olaj só
köménymag
citromlé

Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát zsiradékon megdínsztelem, hozzá adom a káposztát, amit előzőleg besóztam és kicsavartam, citromot csavarok rá, hozzáadom a reszelt almát és puhára párolom. Köménymaggal fűszerezem.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros puncstorta » Csirkemell almával » Kelkáposztás krumplileves » Hajdúkáposzta
» Karácsonyi káposztasaláta » Savanyúkáposztás metélt » Ponty vörösborban » Mokka-vörös-áfonya süti
» Csülkös káposztaleves » Kunsági káposztaleves » Savanyúkáposzta leves » Burgonyasaláta almával
» Fank almaval » Vörös ajkak » Almás vöröske » Kelkáposztafasírt


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.