Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros marhatokány vargányagombával recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg marhahús
2 fej vöröshagyma
10 dkg húsos szalonna

bors
8 levél zsálya
fél liter vörösbor
2 darab közepes vargánya

Elkészítés:
Az apróra vágott szalonna zsírján aranysárgára pirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
Rátesszük a lehártyázott, csíkokra vágott marhát, sóval, borssal és laskára vágott zsályalevéllel fűszerezzük.
Ha van, megszórjuk finomra őrölt szárított vargánya porral.
Meglocsoljuk vörösborral, és mérsékelt lángon puhára pároljuk.
Mielőtt teljesen elkészülne, hozzátesszük a kis kockákra vágott erdei gombát, és együtt készre főzzük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vörösboros szilva » Vörösboros csülökpörkölt » Vörösboros puncstorta » Vörösboros csülökgulyás
» Vörösboros csirke » Vörösboros kacsamell » Vörösboros puncs 2 » Gombás vörösboros tokány
» Vörösboros puncs » Vörösboros szarvaspörkölt » Vörösboros sonkakocsonya » Majorannás marhatokány
» Vörösboros meggyleves » Vörösboros sült pulyka » Vörösboros bodzabogyó íz » Vörösboros málna sorbet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.