Tutireceptek.hu fejléc

Waldorf saláta II. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
25 dkg zeller
20 dkg alma
majonéz
tejföl
citromlé

frissen őrölt bors
dió vagy mogyoró

Elkészítés:
A zellert és az almát megtisztítjuk, hosszú, vékony hasábokra vágjuk, és citromlével meglocsoljuk. Az öntethez a majonézt és a tejfölt ízlés szerinti arányban összekeverjük, majd rákanalazzuk a salátára. Sózzuk, borsozzuk, a durvára aprított mogyorót is rászórjuk, és az egészet jól összekeverjük.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Makarónis pulykasaláta » Tonhalas burgonyasaláta » Májusi saláta kukoricával » Újhagymás-retek-saláta
» Párizsi burgonyasaláta » Joghurtos padlizsánsaláta » Insalata caprese » Toszkán saláta
» Tonhalas tésztasaláta 2 » Savanyúkáposzta saláta » Sajtos burgonyasalata » Tárkonyos vitaminsaláta
» Caesar saláta csirkével » Rizssaláta Vivien módra » Juhsajtos uborkasaláta » Update 1 Tőkehalmáj-saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.