Tutireceptek.hu fejléc

Zab-koch recept

Kategória:


Hozzávalók:
25 dkg zabpehely
1 l tej
1 csomag vaniliás puding
édesítő ízlés szerint
2 tojás
kb 80 dkg alma attól függ ki mennyire szereti,de el is hagyható

Elkészítés:
A tejből félreteszek egy picit,ezzel keverem majd ki a pudingport.A többi tejben megfőzöm a zabpelyhet,majd belekeverem az édesítővel és a félretett tejjel kikevert pudingport főzöm még egy picit,félre húzom belekeverem a 2 tojás sárgáját és a 2 tojás felvert habját.Tűzálló tálat kikenek pici margarinnal vagy ecsettel olivaolajjal,beleöntöm a massza felét réteszem az édesítővel elkevert fahéjas almát,erre a maradék masszát,megsütöm halványbarna legyen a teteje.Kompóttal meggyöntettel tálalom,de lehet friss gyümölccsel is.
Jó étvágyat...


A receptet beküldte: bebozi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Update1 krémes süti » Muffin - U1 » Gundel palacsinta 1 » Cukkínis tojásrántotta
» Tavaszi frissítő (epres) » Virslis rakott kelbimbó » ALMAS NASSI » Körtés zabkása
» Rakott káposzta Update1 » Töltött padlizsán update 1 » Padlizsán ragu » Kókuszgolyó (update 2)
» Light forró csokoládé » Zabkorpás süti (update 1) » Dinnye süti diétásan » Cukkini csoda süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.