Tutireceptek.hu fejléc

Zabfalat recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dl zabpehely(aprószemű)
2 dl cukor
2 dl liszt
1 kiskanál sütőpor
250 g margarin

Elkészítés:
Össze kell gyúrni a hozzávalókat, lehet ízlés szerint kakaóport vagy bármilyen aromát keverni hozzá. Diónyi gombócokat készítek belőle, majd a kezemben kilapítom és a tepsibe sütőpapírra teszem.
180 fokon sütöm kb 10-15percig.
Mikor kezd barnulni a széle, kiveszem a tepsit, és pár percig hűlni hagyom, majd mikor megszilárdult, kiszedem a tányérba.


A receptet beküldte: vyolett

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabfalatok - házilag » Mazsolás tejberizs » Habos isler » Gyümölcsmorzsa
» Húsvéti (keksz)tojás » Boci szelet 2 » Ananászos-túrótorta » Cseresznyés finom pite
» Sajtos csoda » Üdítős szelet » "megronto" csokitorta » Tiramisu tojás nélkül
» Túrós gríz torta » Csokoládés, túrós muffin » Barackfánk » Csokis muffin 2.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.