Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabfalat recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dl zabpehely(aprószemű)
2 dl cukor
2 dl liszt
1 kiskanál sütőpor
250 g margarin

Elkészítés:
Össze kell gyúrni a hozzávalókat, lehet ízlés szerint kakaóport vagy bármilyen aromát keverni hozzá. Diónyi gombócokat készítek belőle, majd a kezemben kilapítom és a tepsibe sütőpapírra teszem.
180 fokon sütöm kb 10-15percig.
Mikor kezd barnulni a széle, kiveszem a tepsit, és pár percig hűlni hagyom, majd mikor megszilárdult, kiszedem a tányérba.


A receptet beküldte: vyolett

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabfalatok - házilag » Emeletes élvezet. » Joghurttorta II. » Mézes francia krémes
» Mogyorós-áfonyás muffin » Szőlős metélt » Gyümölcsös Mascarpone krém » Kávé torta
» Felhő szelet » Ribizlis-túrós lepény » Tiramisu ahogy én csinálom » Raffaello golyó (vegan)
» Tejfölös csodabogár » Túrótorta mandulával » Ananászos csiga » Mascarponés profiterol


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.