Tutireceptek.hu fejléc

Zabpehelycsók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10-15 dkg margarin
25 dkg zabpehely
8 dkg cukor
8 dkg liszt
1/2 sütőpor
1 vaníliáscukor
2 tojás
bevonócsoki

Elkészítés:
A zabpelyhet a margarinon megpirítjuk,rászórjuk a cukrot,megolvasztjuk.Levesszük a tűzről,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a tojásokat.Kis halmokat készítünk,közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük.(Kriszta barátnőm szerint 7 is elég az ő sütőjében)

Tanácsok:
Ez forró csokihoz egy jó "barátnős" estére kiváló

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: hettikem


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpehelycsók mogyoróval » Gyümölcskenyér (2 rúd) » Kókuszos kiskiflik » Almás máglyarakás
» Dunahullám » Rumos dióbomba » Bullárka » Túrós diéta-álom
» Zabpelyhes mézes » Sajttorta » Pudingcsigák » Brovai
» Alma batyuban » Mazsolás tallér » Kakaós piskóta I. » Citromkrém (tortára)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.