Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes bonbon (update 2) recept

Kategória:


Hozzávalók:
25.dkg darált zabpehely, 5dkg búzacsira, 8dkg édesítő v ennek megfelelő fruktóz, csipet só, 10dkg light margarin, 2 tojás,10dkg diabetikus csoki (elhagyható)

Elkészítés:
Pelyhet darálni hozzá dió, édesítő, só, margarin, tojás összedolgozni, kis golyókat formázni margarinozott tepsibe tenni 150 fokon 15 percig sütni, ha az alja aranysárga kivenni hűlni hagyni. Csokit vízfürdőben felolvasztani majd kis csíkokat tetejére csorgatni.A csokit zacskóba tenni sarkát picit kivágni és akkor lehet csíkokat készíteni.


A receptet beküldte: Timcsi80

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós-kókuszos bonbon » KInder bueno update 2 » Keksztekercs (Update 1) » Túrós zabpelyhes
» Karfiolos tonhal Update2 » Gofri (Update1) » Update 1 Bögrés-meggyes » Update 1 Zabos palacsinta
» Almás legyezőtorta Update2 » Zabpelyhes palacsinta » Zabpelyhes túrós puffancs » Zabpelyhes rakott gomba
» Zabpelyhes gofri light » Zabpelyhes-áfonyás keksz » Marcipános mokka bonbon » Almás update 1 pite


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.