Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes burgonyás kenyér recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények
 Reform ételek

Hozzávalók:
30 dkg finomliszt, 15 dkg zabpehelyliszt (vagy összetört zabpehely), 15 dkg héjában fõtt és áttört burgonya, 4 dl víz, 2 dkg élesztõ, 1-1 csapott teáskanál köménymag és só.

Elkészítés:
Pontosan ugyanúgy készítem, mint a korpás házikenyeret. (A fõtt burgonyát csak forrón lehet összetörni, különben darabos lesz. Jó, ha lisztes - azaz szétfõvõ - burgonyát használnak hozzá. )


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lavas (Ősi örmény kenyér) » Fokhagymás pizzakenyér » Burgonyasaláta almával » Zabpelyhes gofri
» Mediterrán kenyér » Csokis gyümölcs kenyér » Burgonyás bagett (6 db) » Burgonyás szilvás gombóc
» Annus püspökkenyere » Banános gyümölcskenyér » Burgonyás csirke » Burgonyás gombás tekercs
» Burgonyás zöldségsaláta » Banánkenyér(Kata-féle) » Márványos epres kenyér » Zabpelyhes pogácsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.