Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes Dzsuvecs "szerb étel" (Update1)saját recept recept

Kategória:


Hozzávalók:
35 dkg paradicsom
1 fej hagyma
25 dkg paprika
30 dkg csirke vagy pulyka hús
5-10 dkg zabpehely (igény szerint)
2 dl tejföl (12%)

örőlt bors

Elkészítés:
A paradicsomot, paprikát, hagymát karikákra vágjuk.
ki olajozunk egy tűzálló tálat, és a következő sorrendben rakjuk bele a hozzávalókat:
hagyma,paradicsom,zabpehely,paprika,hús,paprika,zabpehely,paradicsom.
A sorrendet ne tévesszük el, mert csak így puhulnak meg az alapanyagok és így nyeri el a dzsuvecs különleges jó ízét.
A rétegek között sózni és borsozni, és végül leöntjük a tejföllel, alufóliával levedve sütjük
sütés kb:1 óra
a végén a tetejét megpiritjuk.

Tanácsok:
- a kész étel 2 adag
- zabpehely helyet használhatunk rizst
- hús helyettesithető bármilyen disznó hússal
- saját recept
- Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 75 perc

A receptet beküldte: muffin


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Allgäni sajtleves recept » Zabpelyhes túrógombóc » Lencsesaláta recept » Mogyorós-zabpelyhes keksz
» Csillu sárgatúró receptje » Kedvenc szelet recept » Mézes zabpelyhes sütemény » Körtés-zabpelyhes süti
» Töltött tojás recept » Zabpelyhes tallér » Zabpelyhes tallér 2. » Zabpelyhes gyümölcstorta
» Puncsos kekszes recept » Fasírt alaprecept » Igazi piaci lángos recept » Túrós zabpelyhes pogácsa


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.