Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes husi (BA. 1. szakasz) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Olivaolaj
Apróra vágott hagyma

Bors
Vega-mix
Pirospaprika
Kockára vágott csirkemell
Zabpehely
hozzávalók mennyiség függvényében változnak

Elkészítés:
Pörkölt alapot készítünk, hozzáadjuk a húst, vízzel felöntjük, éppen ellepje.
Ha a hús majdnem megfőtt, tegyünk hozzá zabpelyhet izlés szerint, ezzel együtt főzzük kb. 20 percig, majd zárjuk el, fedjük le, hogy a zabpehely megpuhulhasson és magába szívja a nedvességet, ha teljesen felszívta a folyadékot, megkeverjük.
Kész.

Tanácsok:
Olyan mint a tarhonyás hús.


A receptet beküldte: Bea70


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabpelyhes buci » Zabpelyhes mézes » Zabpelyhes gofri light » Zabpelyhes-mandulás cookie
» Almás-zabpelyhes cookies » Zabpelyhes póréhagymaleves » Zabpelyhes-áfonyás keksz » Zabpelyhes szilvás lepény
» Kakaós zabpelyhes süti » Update 1 Zabpelyhes bonbon » Zabpelyhes túrós puffancs » Túrós zabpelyhes
» Zabpelyhes paradicsomleves » Málnás-zabpelyhes süti » Zabpelyhes fasírt » Zabpelyhes húsgombócleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.