Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabpelyhes tepsis aszalt gyümölcs recept

Kategória:
 Reform ételek
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:

5 tojás
15 dkg kristálycukor
25 dkg zabpehely
3 dl tej
1 tasak vaníliáscukor
30 dkg vegyes gyűmölcs (aszalt)

Elkészítés:
Forraljuk fel a tejet, és öntsük rá a zabpehelyre, majd hagyjuk megdagadni. A tojássárgákat a vaníliás cukorral keverjük habosra, majd forgassuk bele az aszalt gyümölcsöket és a beáztatott zabpelyhet. Végül a kristálycukorral kemény habbá vert fehérjével lazítsuk fel. Kivajazott, lisztezett tepsiben, 180 °C-on kb. 30 perc alatt süssük készre. A süti tetejét sütés előtt magvakkal és gyümölccsel díszíthetjük.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: anita72


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Az én zabpelyhes fasírtom » Gyümölcslé Marianntól » Csokis gyümölcs kenyér » Tepsis brokkoli Alexától
» Erdei gyümölcsös smoothie » Gyümölcsös joghurt ital » Gyümölcsös túrótorta » Gyümölcsös túrófelfújt
» Almás, zabpelyhes muffin » Almás-zabpelyhes szelet » Gyümölcstorta glukononnal » Epres gyümölcskása
» Tepsis pecsenye » Túrós zabpelyhes » Borzas gyümölcsös-túrós » Aszalt szilvaleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.