Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zéró szén­hid­rát: fel­hő­ke­nyér recept

Kategória:
 Kenyerek, péksütemények

Hozzávalók:
3 tojás

3 evőkanál natúr krémsajt

1/4 teáskanál sütőpor

Kevés sóval mindenképpen ízesítsd, ezen felül pedig ízlésedtől függően játszhatsz a fűszerekkel, például rozmaringgal, fokhagymával vagy akár valamilyen természetes édesítőszerrel, például steviával.

Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

Válaszd ketté a tojásokat, és a sárgáját keverd össze a krémsajttal, illetve az ízesítéshez szánt alapanyagokkal.

A tojások fehérjéhez add hozzá a sütőport, és verd jó kemény habbá.

Óvatosan dolgozd össze a két keveréket, vigyázva, hogy ne törd szét a kemény habot.

Halmozz 10-12 kanállal, kényelmes távolságban egymás mellé a sütőpapírral bélelt tepsire, majd süsd nagyjából 15-20 percig a középső rácson, amíg szép aranybarna nem lesz.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-sajtos bukta » Töki lángos » Tükörtojás pirítóson » Kakaós csiga
» Túrós pogácsa egyszerűen » Boci kalács » Amerikai bagel » Tökmagos-burgonyás zsemlék
» Üreskalács (kenyérsütőgépben) » Alap fehér kenyér » Mandulás-csokis keksz » Napraforgómagos kenyér
» Kenyér alaptészta » Pita tészta » Francia Kenyér » Sajtos sörkifli 2


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.