Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöld paradicsom csípõs lében recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
Tetszés szerinti mennyiségû zöld paradicsom, l-enként 3 dl 10%-os ecet, ízlés szerint só és cukor, 1 teáskanál õrölt fekete bors, 1 babérlevél, 1 meggyfalevél, 1 mokkáskanál õrölt mustármag, 2 db cseresznyepaprika

Elkészítés:
A zöld paradicsomot megmosom, szárát leveszem, majd gondosan kiforrázott üvegekbe teszem. Az üvegbe rakom a megmosott cseresznyepaprikát, meggyfalevelet és babérlevelet is. A vízbe beleöntöm az ecetet, a sót, a cukrot és a fûszereket, majd felforralom. Ha teljesen kihûlt, ráöntöm a paradicsomra és lazán lefedem. Egynapi várakozás után kevés levet utána töltök, mert a paradicsom valamennyit beszív. Szorosan lekötve teszem el a helyére.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos gomba » Görög paradicsomos hal » Tejfölös paradicsomsaláta » Paradicsom dióecettel
» Paradicsomsaláta 2. » Paradicsomos mozzarella » Paradicsomkéktél » Hagymás paradicsomsaláta
» Paradicsomos rizs » Paradicsommadár » Sült-paradicsom leves » Mentás Paradicsomos Salsa
» Paradicsomos krumpli » Diós-paradicsomos metélt » Paradicsomos pulyka » Paradicsomos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.