Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldbabos hús recept

Kategória:


Hozzávalók:
Levesben főtt husi,csirke
Zöldbab
Tejföl
Mustár

bors

Elkészítés:
A húst ha csontos kicsontozom és összeaprítom.Pici olajat hevítek beledobom a húst,kicsit pirítom,majd ráteszek 2-3 evőkanál tejfölt ha szaftosabban szereted lehet több is.:)
A zöldbabot kis ételízesítővel vagy sós vízben megfőzöd,leszűröd hozzáteszed a husihoz sózod,borsozod,mustárt nyomsz bele ízlés szerint és jó összerotyogtatod,kicsit hagy sűrűsödjön be.Kész is.

Tanácsok:
Jó étvágyat!
Én maradékból csináltam,nem akartam csak simán olajban megsütni sztem így lightosabb,és nagyon finom is!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: bebozi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabos csirkepaprikás » Zöldbabos tarte » Zöldbabos fasírt » Zöldbabos rizs
» Zöldbabos rakott krumpli » Zöldbabos csirkemell » Zöldbabos csirkesaláta » Zöldbabos burgonya
» Zöldbabos egytál báránnyal » Bolgár zöldbabos csirke » Zöldbabos tonhalsaláta » Zöldbabos pulykatekercs
» Zöldbabos pulykapörkölt » Zöldbabos aprópecsenye » Zöldbabos csirkeragu » Zöldbabos disznócsorba


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.