Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsó főzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
zoldborso
voroshagyma
so
kis cukor
vegeta
liszt
tej
zoldsegzold
etolaj

Elkészítés:
Az etolajba feltesszuk, a reszelt voroshagymat/1 evokanalnyit/kicsit megparoljuk, es hozzaadjuk, a zoldborsot,amire teszunk, 1 evokanalnyi cukrot,kis sot, es vegetat. Mikor puha,megszorjuk liszttel, felengedjuk tejjel, es hozzaadjuk, a felapritott petrezselyem zoldjet.

Tanácsok:
Probaljatok ki, feltetlenul tegyetek bele a voroshagymat, mert igy nagyon finom lesz.En mostanaban liszt helyet zabpehellyel csinalom, mivel magas, a koleszterinszintem, ugyis finom. Lekell daralni a zabpelyhet, es igy hamarabb surusodik.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsos makaróni » Joghurtos cukkínifőzelék » Kapros zöldbabfőzelék » Hagyományos babfőzelék
» Zöldborsó leves » Zöldbab fözelék krumplival » Csirkemájas zöldborsós hús » Paradicsomos tökfőzelék
» Zöldborsóleves galuskával » Lencsefőzelék1. » Répafőzelék » Zöldborsó leves variáció
» Zöldborsós-mandulás rizs » Joghurtos zellerfőzelék » Zöldborsós pulykamell » Burgonya fözelék 2


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.