Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsó pörkölt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
3-4 vöröshagyma
2-3gerezd foghagyma
egy késhegynyi pirospaprika
(esetleg pritaminpaprika szósz)
80dkg zöldborsó

Elkészítés:
Hagyományos módon pörkölt-alapot készítünk:
Az (oliva)olajban megdinsztelni a hagymát,foghagymát, bele kis pirospaprika.

Végül HÚS HELYETT :) kb. zsenge zöldborsót (lehet mirelit is, csak fiatal legyen).
Kis vízzel puhára pároljuk.

Tanácsok:
Nokedlivel és tejföllel, uborkasalátával tálaljuk!
(Így már nem diétás :)

Zöldborsó helyett elkészíthető répából, zöldbabból, cukkiniből, padlizsánból és brokkoliból is!

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: türkizszemű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös tojás pörkölt » Vörösboros gombapörkölt » Zöldborsós sertéspaprikás » Ízes zöldborsó
» Zöldborsós szűzpecsenye » Babpörkölt » Kukoricás-zöldborsós rizs » Sertés pörkölt
» Zőldborsós párizsiszelet » Majonézes zöldborsó » Pulykazúza pörkölt » Erdész pörkölt
» Őzpörkölt » Zöldborsós tokány » Galyasági őzpörkölt » Mexikói zöldségpörkölt


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.