Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsó pörkölt 2 recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1-2 fej vöröshagyma
60 dkg zöldborsó
1 evőkanál piros paprika
1-2 evőkanál liszt
kicsi só,
bors
2 dl tejföl
2-3 gerezd fokhagyma
kevés olaj

Elkészítés:
3-4 evőkanál olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, pirospaprikát keverünk el benne, ha kész, gyorsan ráöntjük a borsót, elkeverjük,kicsit dinszteljük, annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje.Fűszerezzük, a lereszelt fokhagymával, sóval, borssal(ízlés szerint csípős piros arannyal stb).Készre főzzük, a végén egy pohár tejfölt keverünk el benne (egy merőkanál forró szafttal, majd újra forraljuk.)Kifőtt tésztával tálaljuk.


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpörkölt2 » Zöldborsós rizs » Pörkölt zöldbabbal » Zöldborsó leves variáció
» Karfiolpörkölt 2. » Köröm pörkölt » Zöldborsós pulykaraguleves » Zöldborsós csirkecsíkok
» Libaaprólék pörkölt » Betyárpörkölt » Vaddisznó pörkölt. » Nyúlpörkölt
» Majonézes zöldborsó » Tojáspörkölt tejfölösen » Pacal pörkölt » Pacalpörkölt (amc recept)


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.