Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós pulykamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg pulykamell
30 dkg zöldborsó
1 evőkanál vaj
2 g fokhagyma
1 db piros húsú kaliforniai paprika
25 dkg párolt rizs
1 fej vöröshagyma
olívaolaj
reszelt sajt
½ dl bor

bors

Elkészítés:
A rizst kifőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a pulykamellet, a zöldborsót és egy kevés vajat, hogy megpárolódjon. Belereszeljük a fokhagymát. A piros kaliforniai paprikát apróra vágva beletesszük, egy kevés bort aláöntünk.






Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a rizst, majd jól összeforgatjuk. Egy tálkát bevizezünk, beletöltjük a zöldséges rizses húst, majd egy tányérra kiöntjük a formát. Tetejét reszelt sajttal megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rádói pulykamell » Fűszeres, zöldborsós rizs » Zöldborsós csirkemell » Edes-savanyu pulykamell
» Magyaros kapros pulykamell » Zöldborsós sertéstokány » Sajtos pulykamellfilé » Sajttal töltött pulykamell
» Zöldborsós szűzérmék » Füstölt pulykamellsaláta » Göngyölt pulykamell 2. » Gombás pulykamell
» Pulykamell Kormi módra » Zöldborsós pulykatokány » Csirkemájas zöldborsós hús » Joghurtos pulykamell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.