Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós pulykamell ragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika

fehérbors
zsír

Elkészítés:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós vadkacsaragu » Zöldborsós tokány » Zöldborsós-sonkás muffin » Gombás-zöldborsós spagetti
» Magyaros Pulykamellragu » Csőbensült pulykamell » Spenótos pulykamell » Zöldborsós tojás
» Marika pulykamell tortája » Zoldseges pulykamell » Zöldborsós metélt » Pácolt pulykamell
» Sajtos pulykamell » Csirke zöldborsós szószban » Pulykamell pórémártással » Zöldborsós sertéstokány


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.