Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós pulykamell ragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg pulykamell
30 dkg borsó
liszt
tejföl
1 fej vöröshagyma
pirospaprika

fehérbors
zsír

Elkészítés:
A zsíron az apró kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. A melleket csíkokra vágjuk, és a pirospaprikás hagymán 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük vízzel és sóval, fehérborssal ízesítjük. Közben elkészítjük a lisztből és a tejfölből a habarást. Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a borsót, további 15 percig főzzük. A tejfölös habarással besűrítjük, és készre főzzük.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós vadkacsaragu » Zöldborsós palacsinta » Extra pulykamell » Baconos zöldborsós tészta
» Zöldborsós szelet » Pulykamell Lucifer módra » Gazdag pulykamell » Gyoztes pulykamell
» Zöldborsós-rizses borjú » Sajttal töltött pulykamell » Birsalmás pulykamell » Zöldborsós camembert krém
» Marika pulykamell tortája » Ananászos Pulykamell » Pulykamell Kormi módra » Zöldborsós pulykaraguleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.