Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós sertésragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertéscomb
40 dkg zöldborsó
2 fej nagy vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj
pirospaprika
Piros Arany

bors
majoránna

Elkészítés:
Serpenyőben felforrósítom az olajat, és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítom. Hozzáadom a felszeletelt fokhagymát. Rászórok 1 kiskanál piros paprikát, és 1 evőkanálnyi Piros Aranyat, alaposan összekeverem őket a hagymával, majd felöntöm 1 dl vízzel. A megmosott, kis kockákra vágott sertéscombot a paprikás hagymához adom, fehéredésig pirítom, és felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi. Kb. 30 perc után a húshoz keverem a zöldborsót, sózom, borsozom, majoránnával fűszerezem, és fedő alatt - időnként megkeverve, és ha szükséges, a vizet pótolva - további 30 percig főzöm.
A zöldborsós sertésragut sült krumplival tálaltam, de illik hozzá a párolt rizs és a puha fehér kenyér is.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós zöldségkrém » Savanyú sertésragu leves » Zöldborsós csirkemell » Sertésragu Budapest módra
» Zöldborsós tokány » Zöldborsós gombaleves » Fűszeres, zöldborsós rizs » Zöldborsós csirkemáj
» Zöldborsós tojásragu » Zöldborsós tojás » Zöldborsós szűzérmék » Zöldborsós camembert krém
» Indiai párolt sertésragu » Sertésragu » Zöldborsós-rizses borjú » .Zöldborsós gombapörkölt


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.