Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós sertésszűz Gm&Lm recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg sertésszűz
10 dkg kolozsvári szalonna
10 dkg füstölt szalonna
40 dkg zöldborsó
2 közepes fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 ek paradicsom püré
1 dl víz
Ízlés szerint só, frissen őrölt fehér bors, majoránna

Elkészítés:
A szalonnákat vékony, gyufaszál vastagságú csíkokra vágom, zsírjára sütom, hozzá adom az apró kockára vágott vöröshagymát, üvegesre párolom, majd rádobom a csíkokra vágott húst és fehéredésig pirítom.
Ha a hús elnyerte a kellő állagot, hozzá adom a reszelt fokhagymát, a zöldborsót, a paradicsom pürét, felöntöm a vízzel, sózom, borsozom, megszórom a majoránnával, alaposan elkeverem és fedővel lefedve, időnként megkeverve 35 perc alatt készre főzöm.

Tanácsok:
Krumplipürével kínálom.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres, zöldborsós rizs » Zöldborsós metélt » Csirke zöldborsós szószban » Zöldborsós csirkecsíkok
» Zöldborsós vadkacsaragu » Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós sertésragu » Zöldborsós-rizses borjú
» Narancsos sertésszűz » Zöldborsos makaróni » Zöldborsós köles » Zöldborsós zúzapörkölt
» Zöldborsós palacsinta » Zöldborsós nokedli » Zöldborsós gombaleves » Zöldborsós tojás



Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.