Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldcitromban pácolt lazac recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 Lime
1 Csokor Friss Kapor
2 Gerezd Zúzott Fokhagyma
Lazacfilé

Elkészítés:
A lime levét kicsavarjuk, A csokor friss kaporral, 2 gerezd zúzott fokhagymával alaposan elkeverjük. Ebbe pácoljuk a lazacot 1 órán át, majd tálaljuk.

Tanácsok:
Ha szaftosabbra szeretnénk sütni a lazacot akár egy éjszakán át is pácolhatjuk!

Elkészítési idő: 80 perc
Kalóriatartalom: 0% kcal
Szénhidráttartalom: 0% gramm
Zsírtartalom: 0% gramm

A receptet beküldte: lini2203


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt tűzdelt házinyúl » Zöldséges lazac 1 » Narancsos lazac » Ananászos currys lazac
» Lazacos előétel » Lazac, kagyló, rák nyárson » Mediterrán lazactatár » Fenyőmagos lazacfilé
» Lazacpástétom » Pacolthus » Lazackrém » Lazachab
» Lazacos rakott burgonya » Pácolt hús rizses körettel » Vajon sült lazac » Lazacos rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.