Tutireceptek.hu fejléc

Zöldfűszeres-citromos csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 db csirkecomb (alsó vagy felső ki melyiket szereti)
2 hatalmas csokor petrezselyem
1-1 ág rozmaring és kakukkfű
2 citrom leve
2 ek olivaolaj
só,bors

ha véletelenül lapul egy korty fehérbor otthon akkor az sem árt neki

Elkészítés:
A combokat sózod, borsozod. A zöldfűszereket jó apróra vágod és összekevered egy kis olivaolajjal a 2 citrom levével és egy kis sóval. Ezt a keveréket jól benyomkodod a combok bőre alá, aztán mehet is a forró sütőbe addig amíg szép piros nem lesz.:)

Tanácsok:
Azért szeretem ezt a receptet, mert én nem eszem meg a csirke bőrét. Itt az ízesítő a bőr alatt van, tehát a lényeg amitől finom lesz azt nem a kutya kapja.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kátya99


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke paprikás mártással » Rácz csirke » Fojtott csirke » Makói rántott csirkemell
» Csirkemáj pástétom » Zöldséges csirkecomb » Hamis tortilla csirkével » Csirkemelltekercs
» Sörös csirkemell » Sóágyon sült csirkecomb » Tejszínes-tormás csirke » Rácos csirkecomb
» Csirke mézes szójaszósszal » Argentin csirke » Rakott csirkemell gazdagon » Házi csirkemájkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.