Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldmetélt piros raguval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Tésztához:
20 dkg liszt
2 tojás

5 dkg parajpüré

Raguhoz:
margarin
apróra vagdalt vöröshagyma
zöldségek /pl. sárgarépa, gomba,/ vagy darálthús

őröltpaprika

reszelt sajt

Elkészítés:
Metélt tésztát készíteni parajpürével színezve , majd kifőzni sós vízben.
Bármilyen ragut készíteni mellé /zöldségből vagy húsosat, lényeg, hogy piros színű legyen az őröltpaprikától/.


Tálalás:
Egy lapos tálra halmozzuk a kifőtt zöld tésztát, közepére tesszük a ragut, s reszelt sajttal dekoráljuk.

Tanácsok:
Fotó megtekinthető a naplóm 332. bejegyzésében.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piros gyümölcsleves » Piroska » Piroska Koktél » Piros-fehér-zöld rizottó
» Piroska palacsinta » Piros-Sajtos brokkoli » Csirkecomb ananászraguval » Sárgarépás zöldmetélt
» Piros krémsajt » Gnocchi brokkolis raguval » Karajcsíkok fügés raguval » B2 vitamin piros szőlővel
» Szarvacska Mexikói Raguval » Tészta zöldséges ragúval » Spagetti garnélás raguval » Piros Mikulástorta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.