Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldmetélt piros raguval recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
Tésztához:
20 dkg liszt
2 tojás

5 dkg parajpüré

Raguhoz:
margarin
apróra vagdalt vöröshagyma
zöldségek /pl. sárgarépa, gomba,/ vagy darálthús

őröltpaprika

reszelt sajt

Elkészítés:
Metélt tésztát készíteni parajpürével színezve , majd kifőzni sós vízben.
Bármilyen ragut készíteni mellé /zöldségből vagy húsosat, lényeg, hogy piros színű legyen az őröltpaprikától/.


Tálalás:
Egy lapos tálra halmozzuk a kifőtt zöld tésztát, közepére tesszük a ragut, s reszelt sajttal dekoráljuk.

Tanácsok:
Fotó megtekinthető a naplóm 332. bejegyzésében.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borjúpecsenye tökraguval » Piros leves » Piros ribizli öntet » Piroska
» Piros nokedli » Piros gyümölcsleves » Spagetti garnélás raguval » Piroski
» B2 vitamin piros szőlővel » Szarvacska Mexikói Raguval » Piroska Koktél » Karaj sonkaraguval
» Piros sajtos metélt » Piroska palacsinta » Karajcsíkok fügés raguval » Sárgarépás zöldmetélt


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.