Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges ragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 kg sertéscomb
20 dkg gomba
20 dkg zöldbab
20 dkg kukorica
5 dkg vöröshagyma
10 dkg rízs
1 dl lecsó
3 ek. étolaj
vegeta, só,bors, petrezselyezöldje

Elkészítés:
Az olajjal felhevítjük az apróra vágott hagymát és üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst és zsírjára pirítjuk. Megszórjuk sóval,borssal, ételízesítővel, felöntjük kb. 3 dl vízzel és letakarva pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha hozzáadjuk a kukoricát,a zöldbabot,a negyedekre vágott gombát, a rízst és a lecsót. Jól összekeverjük és készre főzzük.

Kalóriatartalom: 440 kcal

A receptet beküldte: farkaskatka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldségestekercs » Zöldséges pulykacomb » Zöldséges, tormás hús » Zöldséges lasagne
» Zöldséges lepény 2. » Zöldséges csirkeragu » Zöldséges üvegtészta » Pulyka zöldségesrizzsel
» Túrós zöldséges torta » Céklás zöldséges rizsköret » Zöldséges-rizses csirkemáj » Zöldséges kenyér
» Csirkés-zöldséges rizotto » Rizses zöldséges egytál » Csirkés-zöldséges » Zöldséges rizs gazdagon


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.