Tutireceptek.hu fejléc

Zöldséges savanyúkáposztás fasírt egyben sütve (zöldségektől függ az update kódja) recept

Kategória:


Hozzávalók:
Fél zacskó mexikói zöldségkeverék (vagy bármilyen friss zöldség lereszelve)
3-4 egész tojás
Pici savanyú káposzta (elhagyható
Fűszrek ízlés szerint
Zabkorpa (amennyit felvesz)
Póréhagyma
Pici olivaolaj

Elkészítés:
Ha zöldségkeverékből csinálod, felteszed párolódni. Ha friss zöldségekből, akkor lereszeled, és úgy kezded párolni (ebben az esetben gyorsabban kész van). Fűszerezed ízlés szerint (én csak ízvarázst teszek bele). Mikor már puhák a zöldségek (én pépesítettem botmixerrel, mert nagyon darabos volt), lehúzod a tűzről és mehet bele a tojás, utána pedig a zabkorpából annyi, amennyitől még nem lesz betonkemény. Ha túl tömörnek érzed a masszát, mehet bele még egy pici víz (én így jártam, és utólag engedtem fel még egy picivel.
Mikor kész a massza, jénai alját picit kiolajozod, és belesimítod.
Végül megsütöd.
Laktató, nagyon finom

Tanácsok:
A savanyú káposztát együtt pároltam a zöldségekkel, de mikor kész lett, megkóstolva nem éreztem benne. Így nyersen is tettem a masszába apróra vágva, így pikánsabb lett a kaja.
A zöldségeket évszaktól függően lehet variálni, csak a képzelet szab határt. Mehet bele zöldbab, paprika, zeller, stb.
Káposztasalátával nagyon finom

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: geridina


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Marhakaraj sörben sütve » Csirke papírban sütve » Zöldséges zuzaragu » Zöldségeshús extrákkal
» Zöldséges vaj » Zöldséges tészta másképp » Polip olívaolajban sütve » Vöröslencse fasírt
» Húsos-zöldséges tarhonya » Vagdalt -hal- hús egyben » Töltött fasírt sonkával » Túrós szelet (Update 1)
» Zöldséges burgonyarolád » Gombás tojásfasírt » Sajtos sonkás fasírt » Káposztás knédli update1


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.