Tutireceptek.hu fejléc

Zsályás sertésszűz párolt almával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1,5 kg sertésszűz
40 dkg szeletelt bacon

bors
zsálya
fokhagyma
4-5 db alma
édesítőpor
fahéj
olaj
vaj

Elkészítés:
A húst 5 cm vastag szeletekre vágom, majd a fűszerekkel jól bedörzsölöm. A szeletelt bacont kiterítem a vágódeszkára, és egyenként beletekergetem a hússzeleteket, majd ezeket kevés olajjal kikent tepsibe egymás mellé rakosgatom. 45 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütöm.

Az almát cikkekre vágom, majd a felhevített vajon megpárolom a fahéjjal és az édesítőszerrel. A tányér közepére tálalom a húst, és körbe az almát.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Requcik


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cékla almával » Csirkemáj almával » Párolt karotta » Párolt paraj foghagymásan.
» Fank almaval » Gyümölcsös párolt káposzta » Update 1 Párolt alma » Joghurtos párolt halfilé
» Céklafőzelék almával » Rozspelyhes párolt paprika » Narancsos sertésszűz » Tejfölben párolt hagyma
» Sörben párolt csirkemell » Párolt füge » Almával sült hús » Párolt csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.