Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zsebes hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet kb. 15 kg-os sertéskaraj- v. combszelet,
5 dkg gomba,
6 dkg nyers sonka,
5 dkg reszelt sajt,
petrezselyemzöld,
só,
bors,
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa a panírozáshoz,
olaj a kisütéshez

Elkészítés:
A húst ne verjük ki, hanem vágjunk rajta egy zsebet. A gombát, a sonkát vágjuk kicsire, és keverjük össze a felaprított petrezselyemzölddel, reszelt sajttal, sóval, borssal. Tömjük meg a töltelékkel a "zsebeket", fogpiszkálóval v. hústűvel tűzzük össze, és lisztbe, tojásba, morzsába panírozva, bő olajban süssük ki.


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsebeskaraj » Zsebes karaj » Pácolt zsebes karaj » Sajtos, sonkás zsebes hús
» Boros borjúfalatok » Karaj sonkaraguval » Mátrai Borzaska » Mustáros töltött pecsenye
» Nyírségi töltött karaj » Boros csirkecombok » Almás csirkecombok » Töltött burgonyák
» Hagymás szelet » Vajpuha marhaszelet » Ketchupos borda » Vadas-pulykából


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.