Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zsiványpecsenye nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
0.5 kg disznókaraj
0.5 kg marhabélszín
2 db vöröshagyma
10 dkg füstölt szalonna
köménymag
őrölt bors
pirospaprika


Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük, sózzuk,borsozzuk paprikázzuk.A nyársra tűzzük:disznó hús, 1 karika hagyma ,marhahús,1 szelet füstölt szalonna majd ismételjük,Az egészet megszórjuk köménymaggal.A fa parázson lassan forgatva a nyársat megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos csirke nyárson » Fenyőmagos bélszín nyárson » Csípős csirke nyárson » Angolna nyárson sütve
» Fűszervajas fogas nyárson » Krinolin nyárson sütve » Zsiványpecsenye » Fácán forgónyárson
» Lazac, kagyló, rák nyárson » Nyársonsült joghurttal » Csalafinta csirke nyárson » Nyárson sült csirkemell
» Sült tarja nyárson » Betyárhús nyárson » Fokhagymás rántott hús » Fasírt borjúból


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.