Tutireceptek.hu fejléc

Zsu levese recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
borsó,
gomba,
répa,
zöldbab,
csirkemell csont/vagy nyak,
csirkemáj és szív,
kevés liszt,
pirospaprika,
bors,
köménymag,
szerecsendió,
gyömbér,
só.

Elkészítés:
Kevés olívaolajon megpirítok egy kevés borsót, gombát, répát, zöldbabot, majd rászórok egy kis lisztet, pirospaprikát, borsot, köménymagot, szerecsendiót, gyömbért és felöntöm vízzel. Beleteszek 1-2 cseresznyepaprikát, egy kis fej hagymát, egy kis kelkáposztát, csirkemájat (személyenként 1 db a minimum), és 1-2 csirkemell csontot vagy nyakat, stb... - hogy egy kis hús is legyen benne.
Sóval ízesítem, és megfőzöm. Csipetkével tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Öreganyám levese » Az Élet levese » Az én cukkini levesem » Kedvenc zöldséglevesem
» Póréhagyma levesem » Brokkolikrémlevesem » Turmix levesek » Anyukám tojáslevese
» Anna Zöldség levese » Szüreti leveses káposzta » Palóc lány levese » Ircsi diétás levese
» Anna Tárkonylevese. » Sütőtök levesem » Brokkolis zöldbablevesem » Tartalmas levesem


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.