Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zsu levese recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
borsó,
gomba,
répa,
zöldbab,
csirkemell csont/vagy nyak,
csirkemáj és szív,
kevés liszt,
pirospaprika,
bors,
köménymag,
szerecsendió,
gyömbér,
só.

Elkészítés:
Kevés olívaolajon megpirítok egy kevés borsót, gombát, répát, zöldbabot, majd rászórok egy kis lisztet, pirospaprikát, borsot, köménymagot, szerecsendiót, gyömbért és felöntöm vízzel. Beleteszek 1-2 cseresznyepaprikát, egy kis fej hagymát, egy kis kelkáposztát, csirkemájat (személyenként 1 db a minimum), és 1-2 csirkemell csontot vagy nyakat, stb... - hogy egy kis hús is legyen benne.
Sóval ízesítem, és megfőzöm. Csipetkével tálalom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Anna Zöldség levese » Tartalmas levesem » Hagymalevesem » Palóc lány levese
» Gombalevesem » Fokhagymakrémlevesem » Ircsi diétás levese » Brokkolis zöldbablevesem
» Az Én meggylevesem » Kedvenc zöldséglevesem » Spenótlevesem » Az Élet levese
» Öregember táltos levese » Az én brokkoli krémlevesem » Sütőtök levesem » Köménymaglevesem


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.