Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zúzarizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1/2 kg zúza,
20 dkg rizs,
5 dkg sajt,
10 dkg gomba,
10 dkg zsír,
1 fej hagyma,
1 nagy csomó petrezselyemzöld,
1/2 szerecsendió,
1-1 csapott mokkáskanál törött fehér- és feketebors.

Elkészítés:
A zsíron üvegesre párolom az apróra vágott hagymát, ráteszem a hosszúkás csíkokra vágott zúzát és a felszeletelt gombát.
Megpárolom, hozzáadom a rizs kétszeresének megfelelő vízmennyiséget és még 1 decit.
Beleteszem a feketeborsot, a szerecsendiót és kuktában 18 percig főzöm.
Kinyitom a kuktát, beleteszem a rizst, megsózom és további 12 percig főzöm.
Tűzálló tálba teszem, megszórom fehérborssal, reszelt sajttal és 5 percre a sütőbe teszem.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott tyúkmell » Maci-tál » Majonézes saláta őzgerincben » Fűszeres csirkemellek
» Sült töltöttpaprika » Sonkás zöldségfazék » Vegyes zöldség csőben sütve » Csirkemell aszaltszilvával
» Sonkával töltött gombafejek » Tavaszi Rizotto » Bratkartoffeln mit Rührei » Spagettis padlizsántekercs
» Zöldséges lasagne - másként » Rakott krumpli saját módra » Virslicsoda » Rakott édes-káposzta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.