Tutireceptek.hu fejléc

Almás piskóta tejszínhabbal recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Szokásos piskótát sütünk

A töltelékhez:
5 db alma
5 dkg porcukor
1 tk fahéj

A tetejére:
2 dl tej
1 tejszínhabpótló por
100g csoki

Elkészítés:
A piskótát míg sütöm, az almákat megpucolom, majd kettévágom, magházukat is kivágom és almareszelőn lereszelem. Jól kifacsarom, ehhez teszem a fahéjat és porcukrot. Mikor majdnem jó a piskóta a masszát a tésztára simítom.

Még 5 percig sütöm.

Ha kihűlt a tetejére a keményre felvert, előírás szerint elkészített tejszínt ráterítem.
Díszítésként olvasztott csokoládéval meglocsolom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piskóta zabkorpából » Ünnepi krémes piskóta » Piskóta tekercs » Almás céklasaláta
» Mandarinos piskótatorta » Almás, vaníliakrémes süti » Pudingos babapiskóta » Diós almáspite
» Almás sajt saláta » Finom epres piskótarolád » Almás golyók » Almafánk (nem almás fánk)
» Rétesjellegű almás rúd » Almás diófelfújt » Almás-krémes » Almás-hagymás saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.