| Almás tejbezabi (túróval is finom) receptHozzávalók: 2 dl tej 4 ek. zabkorpa 25 csepp folyékony édesítőszer 2-3 alma fahéj lehet még zsírszegény túrót is hozzáadni+ pici tejföl Elkészítés: A tejhez hozzáadjuk a korpát és 2 percre beteszük a mikróba. Lereszeljük az almát és egy jénaiba belesimítjuk fahéjjal megszórjuk. Ráöntjük az édesítővel elkevert tejbezabit, ha szeretitek túrót is lehet a tejbezabira rakni, ekkor pici tejföllel is meg lehet a tetejét locsolgatni. Kb 20-25 percre vissza kell tenni a mikróba max. fokozatra. Tanácsok: Alma helyettesíthető vagy elhagyható, lehet csak túrót vagy egyéb gyümölcsöt pl szilvát használni Jó étvágyat Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Kiss Mária Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |