Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés eper tejszínhabbal recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg eper
20 dkg étcsokoládé
5 dkg porcukor
1 dl tejszín
3 dkg vaj
1/2 zacskó vaníliás cukor

Elkészítés:
Kemény, ép epreket válasszunk, jól mossuk meg és szárítsuk le jól. Közben a csokoládét olvasszuk fel lassú tűzön a margarinnal, a tejszínt verjük félkemény habbá a porcukorral. Az epreket mártsuk hústűvel a csokoládéba, csöpögtessük le, és alufóliára szedjük, itt hagyjuk megdermedni. Tejszínbe mártogatva fogyasszuk.

Tanácsok:
Cukorbetegek édesítőszerrel készíthetik el.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Tűz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés körtetorta » Csokoládés tekercs » Csokoládés-diós sütike » Csokoládés répakocka
» Csokoládés gesztenyecsúcs » Csokoládés ananásztorta » Zabkorpás-csokoládés keksz » Mogyorós csokoládés banán
» Csokoládés mascarpone » Csokoládés Hullám » Keserűcsokoládés korong » Csokoládés csigák
» Csokoládés biscotti » Csokoládés gofri » Csokoládés fészek » Csokoládés mandulás keksz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.