Tutireceptek.hu fejléc

Eperbólé jégkockával recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
1 kg. földi eper,
25 dkg. porcukor,
1,4 liter fehér bor,
1 üveg pezsgő,
3 dl. szénsavas ásványvíz,
Tálaláshoz jégkockák.

Elkészítés:
A földi epert megmossuk, megtisztítjuk, tálra tesszük és megszórjuk a porcukorral. Hűtőbe tesszük 2 órára.Ezt követően hűtött borral, a pezsgővel és az ásványvízzel összeöntjük és óvatosan összekeverjük. A gyümölcsöt és a folyadékot egyenletesen osszuk el a poharakban. Mindig hidegen kínáljuk.

Tanácsok:
Az egyik üveg fehér bor helyett tehetünk vörös bort is.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperbólé » Brandy Daisy » Safe sex on the beach » Ananászos álom
» Juanita » Bourbon Skin » Za Za » Csoki Choto
» Monte Carlo Imperial » Keusche nonne » Orosz limonádé » Csokoládéflip
» Gyümölcsös teabólé » Tengerfenék(Kata-féle) » Narancstej » Bahama mama


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.