Tutireceptek.hu fejléc

Esterházy-torta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojásfehérje
10dkg kristálycukor
20dkg darált dió
1 csomag vaniliás cukor

krém:
fél l tej
8dkg cukor
1 csomag pudingpor
12dkg vaj
2-3 evökanál rum

Elkészítés:
A fehérjét felverjük a cukorral,hozzáadjuk a darált mandulát,vaniliás cukrot.Ezt 6 részre osztjuk.24cm átméröjü kapcsos formába 3 evökanál masszát kanalazunk.Csak a tortalap alját használjuk.A krémheza tejet,a cukrot,a pudingport felfözzük,ha kihült,hozzáadjük a vajat és pár evökanál rumot.Ezzel töltjük a lapokat.


A receptet beküldte: Bugris


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Masánszky rizsfelfújt » Fordított ananász torta » Zabpalacsinta » Máglyarakás 2.
» Citromtorta 4. » Margit torta » Rumos-csokis szelet » Pöttyös süti
» Hamis marcipánkocka » Madártejtorta » Banános Puffancs » Halálos csokitorta
» Hókifli Jennytől » Narancsos karikák » Brownie Iritől » Praliné


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.