Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas csiga pohárdesszert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 fahéjas csiga
3 dl tejszín
5 dl joghurt
6 dkg cukor
4 lap zselatin(6gr porzselatin)

Elkészítés:
A zselatinlapokat annyi hideg vízbe áztatjuk, hogy ellepje. Amikor megpuhult, kézzel kinyomkodjuk, és anélkül, hogy vizet adnánk hozzá, egy lábasban közepes hőmérsékleten folyékonyra feloldjuk.
A tejszínt a cukorral felforraljuk. Ha a tejszín felforrt, hagyjuk kihűlni, majd belecsurgatjuk a zselatint, és alaposan elkeverjük a joghurttal.
A fahéjas csigákat körcikkekre vágjuk, majd elkezdjük poharakba rétegezni az előkészített joghurttal.
Hűtőszekrénybe tesszük, hagyjuk pihenni,míg megdermed.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kelt fahéjas csiga » Gyors kakaós csiga 2 » Sütőtökös csigák » Paprikás csiga
» Sajtos csiga másképp » Almás-fahéjas palacsinta » Diós Csiga Andi módra » Fahéjas banán turmix
» Vaníliás - fahéjas rúd » Isteni sajtos csiga » Tepertős csiga » Sonkás sajtos csiga
» Fahejas almamorzsa » Almás-fahéjas szelet » Almás-fahéjas kelt rétes » Fahéjas tej körtével


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.