Tutireceptek.hu fejléc

Gurmand-falatok recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 kifli
40 dkg libamájas kenőmájas
1 evőkanál konyak
10 dkg áfonyabefőtt
őrölt szerecsendió

Elkészítés:
A libamájas kenőmájast konyakkal és őrölt szerecsendióval izésítjük. A kifliket fölkarikázzuk és a libamájas krémet vastagon, rákenjük.
Az áfonyabefőttet szitán lecsöpögtetjük, és minden falatka tetejére egy-egy kiskanálnyit halmozunk. Fogpiszkálót beletűzve tálra állítgatjuk a falatkákat.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos éden » Garnélás falatok » Májkrém háziasan » Cukkinitzatziki
» Tejfölös húsos kifli » Padlizsános pirítós » Padlizsános kenő » Sárgarépakrém másképpen
» Sajtkrémmel töltött tojás » Fűszervaj » Zöldfűszeres kecskesajt » Fokhagymás kenyér
» Májkrémes hagymasaláta » Zakuszka, ahogy anyu csinálja » Cukkinis tökmagkrém » Camembert sajtkrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.