Tutireceptek.hu fejléc

Kajszibarackos pite recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
A tésztához
50 dkg liszt
15 dkg porcukor
20 dkg Rama margarin
fél csomag sütőpor
2 tojássárgája
1 kanál tejföl
A töltelékhez
2 tojásfehérje
6-7 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
50 dkg felkockázott kajszibarack
2 kanál étkezési keményítő

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrom. 2/3-ad részét kinyújtom, és 24X22-es tepsibe teszem, melyet előzőleg már sütőpapírral borítottam.
2.A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, hozzáadom a pudingport és az apróra vagdalt barackot, valamint az étkezési keményítőt. Összekeverem, és egyenletesen a tésztalapra simítom. A félretett tészta 1/3 részét ráreszelem. 180 fokos sütőben megsütöm. Amikor kihűlt, szeletelem, porcukorral és lekvárral díszítem.


A receptet beküldte: MRG1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kajszibarackos csirkemell » Kajszibarackos rizstorta » Almás keverős süti (gyors) » Csokikremes aprosuti
» Linzercsoda » Márványos karamell szelet » Egyszerű barna süti » Habos-diós szelet
» Töltött vaniliás kifli » Meggyes pite - fahéjas » Krémes kakaós tallérok » Aszalt szilvás tekercs
» Gyors szilvás süti » Kecskesajtos felfújt UD2 » Likőrös dominószelet » Túrós máglyarakás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.