Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lazacos rakott tészta recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
40 dkg csőtészta (rövid)
20 dkg lazac (füstölt)
5 cl vodka
2 dl paradicsompüré
20 dkg natúr krémsajt
1 evőkanál Worchester szósz
4 dkg vaj
4 dkg parmezán sajt (reszelt)
4 dkg friss kapor

Elkészítés:
A lazacot vékony csíkokra vágjuk, és a felét a felforrósított vajban megpirítjuk. Meglocsoljuk a vodkával, és villával krémesre összetörjük. Hozzáadjuk a paradicsomszószt, jól összekeverjük, és félretesszük. Sós vízben megfőzzük a tésztát, majd leszűrjük, lecsöpögtetjük. Serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk a paradicsomos lazackrémet, a krémsajtot, a Worchester-mártást és a maradék lazacot. Nagylángon, állandóan kevergetve átforgatjuk, hogy a mártás jól átjárja a tésztát. Tálalótálba öntjük, megszórjuk a parmezánnal, kaporral díszítjük, és azonnal tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 753 kcal

A receptet beküldte: Ágo54


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott brokkoli » Gombász-tészta » Rakott krumpli » Rakott tészta Ani módra
» Csülkös-káposztás rakottas » Rakott hagymás csirke » Bolognai rakott karfiol » Csőtészta római módra
» Rakott karfiol (update 1) » Majorannás rakott zöldbab » Tészta kosárkák » Muci rakott mákos tésztája
» Fűszeres tésztás csirke » Lazacos tortilla » Ananászos rakott csirke » Piskóta alaptészta



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.