Tutireceptek.hu fejléc

Levesben egyben kifőtt töltelék recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 db száraz zsemle,6 egész tojás, 2 nagyobb fej vöröshagyma, disznózsír vagy olaj,1 csokor petrezselyemzöld (vagy lestyánlevél), só, bors ételízesítő.

Elkészítés:
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Ehhez a vöröshagymákat apróra vágjuk és a zsiradékon megdinszteljük. A tűzről levéve belekeverjük az apróra vágott petrezselyemzöldet és langyosra hűtjük az egészet. Most a felvert egész tojások következnek sóval, borssal, és ételízesítővel, majd a zsemléhez adva Összekeverjük és pihentetjük. Főzőzacskóba (follpak ) tesszük a masszát és húslevesbe a főzési idő felénél. Néha fordítunk rajta, hogy teljesen átfőljön. Van aki csirkemájat is tesz bele. Mások nem főzik, hanem csirkemájas változatát sütik.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vagdalt -hal- hús egyben » Egyben sült fasírozott » Isteni töltelék » Egyben sült karaj
» *Egy *az *egyben* » Töltelékes lucskos.. » Egyben sült mustáros karaj » Szardíniás pizzatöltelék
» Kávés palacsintatöltelék » Egyben sült sertéshús » Tofutöltelék » Töltelék, hús mellé
» Sült töltelék » Szűzpecsenye egyben sütve » Egybensült gombás fasírt » Diós palacsintatöltelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.