Tutireceptek.hu fejléc

Málnás barackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Alaplé:
fele baracklé
fele víz vagy a barackkonzerv leve (ne legyen benne hozzáadott cukor)

felaprított barack (1 kiló vagy 2 konzervnyi)
málna szemek
egy fél citrom 4 szem szegfűszeggel (döfködd bele a citromba)
kis szerecsendiót
sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingpor(1 zacskó)

Elkészítés:
MÁLNÁS BARACKLEVES
Az Alaplébe tedd a felaprított barackot, málnát, egy fél citromot szegfűszeggel, kis szerecsendiót. Főzd föl és sűrítsd be sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingporral.

Tanácsok:
Remek vitaminforrás, szuper megoldás édesség-falási kényszer esetén.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: leravy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnás rizs » Málnás túrókrém kókusszal » Málnás-túrós habos torta » Málnás csokoládétorta
» Málnás kefír » Zabpelyhes-málnás süti » Csokis-málnás muffin » Málnás nektarinsörbet
» Sárgabarackleves » Málnasörbet » Málnás szelet » Dinnyés-málnás saláta
» Málnás-zabpelyhes süti » Málnás trifle » Joghurtos-málnás kocka » Málnás túrókrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.