Tutireceptek.hu fejléc

Parmezánchips recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
2 före:

8 evőkanálnyi durvára reszelt paremzán

Elkészítés:
Egy serpenyőt szárazon felhevítünk. Két részletben sütjük a sajttallérokat: először négy evőkanálnyi sajtot terítünk szét egyenletesen a serpenyőben, négy kis kört formálva. Amikor a zsír nagy része kisül a sajtból, a sajt elkezd megkeményedni, ekkor egy lapáttal alányúlva mindegyiket megfordítjuk és aranyszínűre sütjük a másik oldalukat is. Ugyanígy járunk el a maradék sajttal.


A receptet beküldte: mese

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsommal töltött muffin » Sütőtökös párna » Túrós-sajtos pogi » Házi szaloncukor
» Graham sós, magvas rúd » Sajtos, kapros palacsinta » Sajtkrémes kiflik » Andi krumplis pogácsája
» Jugó kifli ahogy én készítem » Túrós rudacskák » Sajtlabda » Sajos rúd!
» Házi fűszeres sajt » Tejfölös kapros lángos » Sonkás tekercs(Kata-féle) » Pizzáskifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.