Tutireceptek.hu fejléc

Profi piskóta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:


• 2 dkg vaj
• 10 evőkanál víz
• 1 teáskanál szalakáli
• 8 evőkanál folyékony édesítőszer
• 14 evőkanál zabkorpa

Elkészítés:
Dolgozd össze alaposan a hozzávalókat.
Amint megfelelő állagúnak érzed a tésztát, tedd egy kivajazott tepsibe. 180 fokon körülbelül 20 perc alatt elkészül. A darabolással mindenképpen várd meg, amíg kihűl, különben nagyon könnyen törik.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piskótás Feketeerdő torta » Mascarponés piskóta » Málnás piskótarakás » Csokoládés piskótarétes
» Epres-habos piskótatorta » Baccardi piskóta » Túró torta piskótaágyon » Narancsos-piskótás kocka
» Erzsike habos piskótája » Ribizlis mikrós piskóta » Csokis piskóta » Piskóta (update 2)
» Ananászkrém babapiskótával » Mascaprónés piskóta » Magdi néni babapiskótása » Meggyes babapiskótás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.